Currumriducculum viteaendumaeces - vad har jag gjort av mitt liv?

Jag började med att spela i olika band i stilar som gick frång pop till rock till jazz och till fusion. En av höjdpunkterna var när "Sonante", som jag spelade gitarr med, hade en helkväll på Fasching som dessutom direktsändes under en timme i Sveriges Radios P3. Efter detta övergick jag till att spela bas med P. Plonk Trio.

Sedan började jag studera musik på allvar, vilket fick mig att börja sjunga opera. Detta ledde till en mängd roller i små operasällskap. Jag sjöng barytonroller såsom Don Giovanni, Figaro, Boccaccio och Papageno.

Därefter tog jag steget in i den professionella världen när jag började på Folkoperan. Förutom att jag gjorde Antonio i Figaros bröllop sjöng jag i kören. Jag hoppade även in i operakören på Kungliga Operan, där jag även gjorde en av the åtta tjänarna i Richard Strauss Capriccio. Under samma tidsperiod turnerade jag med Riksteatern och gjorde roller med oberoende operasällskap.

Jag har arbetat över ett decennium som körledare. De senaste åren har jag endast tillfällighetsvis gjort det som vikarie men innan dess ledde jag körer i en mängd olika stilar - kyrkokör, operakör, viskör etc.

För tillfället arbetar jag med att förstärka basstämman i olika kyrkokörer.

Kortare än så här kan jag inte göra en presentation av mig själv. Jag är redan trött på att berätta så jag får återkomma med en något utförligare beskrivning av mina bravader.