”Perfect Day” (Isabel's song) blev till när min vän Marco Christensen seglade sin Hanse 370 "Älva" samtidigt som jag var i samma vatten. Jag tog bilder på hans båt och han på min. Han spelade dessutom in en film som han skickade mig med "Sailing" som Rod Stewart sjunger som soundtrack. När vi skulle ladda upp filmen på YouTube försvann musiken av upphovsrättsliga skäl - något som jag som musiker bara tycker är bra. Dessutom fick jag ju en anledning att skriva låten "Perfect Day".

Min dotter Isabel gillade låten så mycket att jag beslöt att tillägna henne den.


”Where Do I Go From Here” är min senaste låt men den börjar bli gammal nu. Den skrevs och spelades in 2010 med Göran Dreyfert på trummor. Alla andra instrument och sång står jag själv för. Videon spelades in av min vän Marco Christensen. Flera låtar är på gång så häng kvar!

Sedan låten släpptes juni 2010 har jag gjort lite omtagningar (ny sång etc) så ljudet på filmen är från mars 2011


CD:n ”Pojken som ville bli poet” spelade jag in 2005. Den har en egen sida med "extramaterial": www.johanhackman.se/pojkensomvilleblipoet, där man kan läsa mer om låtarna och lyssna på dem. Klicka på länken till höger för att smidigt köpa ett exemplar av skivan. Pris 150 kronor inklusive porto.